About

Fiecare poveste, de la adam si eva incoace, incepe cu “m-am nascut din flacara iubirii a parintilor”, dar de atunci pana azi au trecut multe zile, chiar ani, s-au intimplat prea multe si nu vreau sa scriu o carte de autobiografie, ci o pagina ce ar contine ultimele pagini din acea cartea autobiografica.

Sunt din Republica Moldova, dintr-un orasel mic, dar frumos: Ungheni, aflat fix pe malul Prutului la 2 metri de Iasi. Acolo mi-am petrecut copilaria… pana am terminat 12 clase. Dupa liceu, am venit in Bucuresti la facultate si, pana cand, aici sunt :).

Programator din fire de prin clasa a 9-a, cand am inceput primii pasi in pascal pe bancile liceului. Mai departe, nu mai are rost sa enumar toate limbajele de programare pe care le-am auzit, ca oricum… doar unu trebuie sa il stii bine.

Ideile le ‘vand’ bitdefenderului in fiecare zi lucratoare in echipa de core antispam, iar pe cele care nu vrea sa le ‘cumpere’ le materializez, poate, in timpul meu liber, acasa (ca orice om caruia ii place ceea ce face).

Blogul e locul unde scriu (atunci cand am cand) ce gandesc, ce imi place si ce fac.

 

paginare placuta.

 

2 thoughts on “About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *